Wie zijn we

EFFICIËNTIE VAN ZELFSTANDIG PROFESSIONALS
MET DE SLAGKRACHT VAN EEN ONTWERPBUREAU

Coopkracht Productontwerp

WIE WE ZIJN

Coopkracht Productontwerp bestaat uit een team van ervaren professionals uit verschillende disciplines. Ieder met zijn eigen ervaring en vakkennis, van vormgeving tot elektronica en van industrieel ontwerp tot productie. Dit zorgt ervoor dat we met een brede blik met een project aan de slag gaan. We hebben allemaal veel kennis, praktijkervaring en een groot netwerk, van bijvoorbeeld leveranciers in de maakindustrie.

Ons ontwerpteam bestaat enkel en alleen uit zelfstandige ontwerpers. Geen management, geen overhead en dat merk je. Niet alleen in de prijs maar ook in het directe contact tussen opdrachtgevers en onze ontwerpers.

Waarom Coopkracht Productontwerp?

Als zelfstandige professionals met 15+ jaar ervaring, weten we als geen ander hoe we projecten efficiënt en resultaatgericht moeten aanvliegen. Hierdoor zijn we experts binnen ons eigen vakgebied. Producten worden steeds complexer en slimmer, waardoor teamwork en samenwerking met specialisten uit verschillende disciplines belangrijker wordt.

Om hierop in te spelen is Coopkracht Productontwerp opgericht. Coopkracht smeedt al deze specialisten samen tot één ontwerpteam om opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. Hierdoor zijn we in staat om full-service trajecten aan te bieden met de capaciteit van een ontwerpbureau en de efficiëntie van zelfstandige professionals.

Door de directe samenwerking met het ontwerpteam gaat geen waardevolle informatie verloren en kunnen we bezuinigen op management en overhead. Dit leidt tot een efficiënte samenwerking en betaalbare diensten. Zo maakt de opdrachtgever het verschil.

Coopkracht Productontwerp
Coopkracht Productontwerp

Samenwerken met  Coopkracht Productontwerp

Afhankelijk van de vraag wordt een multidisciplinair team van ontwerpers samengesteld die met het vraagstuk aan de slag gaat. Hierbij is de inbreng en samenwerking met de opdrachtgever van groot belang, zeker in de beginfase. Een industrieel ontwerper treedt op als contactpersoon en begeleidt het hele ontwerptraject.

Tijdens het project bewegen we flexibel mee met de opdrachtgever om het gewenste doel te bereiken. Daarnaast proberen we altijd net wat verder te gaan door creatief te innoveren. Zo komen we tot een eindproduct wat vaak de verwachtingen overtreft.

Spreekt onze manier van werken je aan, neem dan nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking.